18-jarige motorcrosser aangehouden

UDEN | De politie heeft vorige week tussen Uden en Volkel een 18-jarige motorcrosser uit Lieshout aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Er is tegen hem een proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs, rijden zonder kenteken en het niet tonen van een identiteitsbewijs. De crossmotor is in beslag genomen.

De politie ontving verschillende overlastmeldingen over crossende motoren tussen Uden en Volkel. Een motoragent ging ter plaatse en trof de crossers aan, waarop direct een achtervolging ontstond. Uiteindelijk kon alleen de 18-jarige motorcrosser worden gestopt.


Informatieavond Geheugenhuis Boekel 

BOEKEL | Geheugenhuis Boekel houdt op donderdag 2 juni een feestelijke avond bij Nia Domo, om alsnog de opening van het Geheugenhuis te vieren. Dit kon in 2020 vanwege corona niet doorgaan. 

De avond bestaat uit een lezing door Alzheimer Nederland, met aansluitend een informatiemarkt. Het thema van de lezing is dementie en de maatschappij. Hoe vaak komt dementie voor, hoe werkt je geheugen, wat is dementie, wat kun je doen, hoe gaan we ermee om? Diverse organisaties uit de gemeente Boekel laten zien wat zij te bieden hebben op het gebied van dementie. Alle geïnteresseerde inwoners van de gemeente Boekel zijn welkom. Het is gewenst om van tevoren aan te melden via www.bibliotheeklagebeemden.nl. De avond begint om 19.15 uur.