Schrijf je nu in voor het
Udens Weekblad Tourspel

UDEN | De Tour de France gaat op vrijdag 1 juli van start in Kopenhagen. Uiteraard hebben wij weer een Udens Weekblad / Bike+ Tourspel, een must voor de echte wielerkenners! Schrijf je gratis via poules.com/nl/poules/kliknieuws/tour-de-france-2022 en selecteer je eigen wielerteam.

Het is belangrijk om van tevoren de spelregels even goed door te nemen. Het is een gezamenlijk tourspel van het Udens Weekblad, Stadskrant Veghel,  Weekblad Regio Oss, en Nieuwsblad De Maas Driehoek, allen weekbladen van Talvi Mediacentrum. Er zijn prachtige prijzen te winnen! Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp of stad.


Paard gewond
na ongeval

BOEKEL | De hulpdiensten moesten maandagmiddag uitrukken voor een ongeval op de N605/ Gemertseweg, waar een auto met paardentrailer tegen een vrachtwagen aan was gereden. Door de klap werd het paard uit de trailer op het wegdek gelanceerd. De brandweer heeft samen met de opgeroepen dierenarts het paard weer op zijn benen gezet.