Café De Tap gaat ervandoor
met Theo Jansen Cup ZVU

VOLKEL | Café De Tap uit Volkel heeft zaterdag de Theo Jansen Cup van Zaalvoetbal Vereniging Uden gewonnen in De Hekel in Zeeland. De beker is vernoemd naar Theo Jansen, jarenlang bestuurslid van de ZVU uit Uden.

Het team begon voortvarend aan de wedstrijd want binnen 20 minuten was het 4-0 voor d’n Tap.
Tegenstander Falize begon zeer goed aan de tweede helft. Ze kwamen terug van 4-0 naar 4-4. D’n Tap kwam weer op voorsprong: 5-4, maar Falize scoorde ook nog een keer. Na verlenging won D’n Tap uiteindelijk met 7-5.

Udense Ivar naar NK

UDEN | Ivar Bakermans heeft zich zaterdag geplaatst voor het NK Judo onder de 18 jaar, op 2 juli in Den Haag. De Udenaar plaatste zich na het behalen van een bronzen medaille op de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen in Gilze.

Manou (16) wint NK Synchroonspringen

UDEN | De Udense Manou Meulebeek is afgelopen weekend samen met haar synchroonspringpartner Maud van Kempen Nederlands Kampioen geworden op het onderdeel 3 meter synchroon.