Het pand van Estivo.
Het pand van Estivo. Foto:

Verbouwingsperikelen bij Estivo in Veghel

VEGHEL | Patrick Theunisse viert dit jaar zijn 20-jarig ondernemerschap bij Estivo in Veghel. Volgend jaar vindt er in en rondom de herenmodezaak een grote verbouwing plaats.

Al meer dan 20 jaar is Estivo een vooraanstaande winkel voor de verre regio van Uden en Veghel.
Het hoge segment waar ze om bekend staan, wordt al jaren aangevuld met een hoogwaardige, iets wat betaalbaardere collectie. Merken als Hugo Boss en Polo RalphLauren zijn onlangs toegevoegd aan het assortiment. Daarnaast is Estivo nog steeds hét adres voor de bruidegom en zijn mannelijke gevolg.

Verbouwing
Maar er is nog meer te melden aan het Estivo front. Volgend jaar zal er een grote verbouwing plaatsvinden. De herenmodewinkel wordt groter en uitgebreider dan hij nu is. Daarnaast wordt de achterzijde van het pand afgebroken. Hier worden er maar liefst 23 appartementen gebouwd.

Parkeren
Voor het privé parkeren achter de zaak hoeft u zich geen zorgen te maken; er komt ook een ruime parkeergarage onder de appartementen en de winkel. Men kan dan via de parkeergarage de winkel in. “Hoef je niet meer buiten te lopen naar de winkel als het regent”, aldus Theunisse.