Oefenprogramma voor amateurvoetbal

UDEN/BOEKEL | In de aanloop naar het seizoen 2022-2023 spelen de amateurverenigingen in de ‘Kliksport’-regio verschillende oefenwedstrijden. Een overzicht van alle wedstrijden is te vinden op www.kliknieuws.nl/sport. Het oefenprogramma van uw eigen club kunt u mailen naar onze redactie: info@kliksport.nl


FC de Rakt gaat selectie verjongen

UDEN | Vierdeklasser FC De Rakt uit Uden krijgt een flink verjongde selectie. Jeroen Smulders, Boi Kennis, Niek van Leeuwen en Jaap van de Rakt gaan in een lager elftal spelen. Robin van de Ven vertrekt naar UDI’19. Vanuit de jeugd komen Nick Kruyssen, Peerke Verkuylen, Jens Vissers en Milan Kuijpers over. Van LSVV’70 maakt Guus van Kessel de overstap, van Juliana Mill komt Menno Heijmans.


Indeling Derde Divisie


ZEIST | De KNVB heeft de indeling voor de Derde Divisie B bekend gemaakt. Deze klasse bestaat uit: ADO’20, Baronie, Blauw Geel’38/JUMBO, DEM, Dongen, Gemert, Groene Ster, Hercules, HSC’21, JOS Watergraafsmeer, OJC Rosmalen, O.S.S.’20, Quick, TOGB, UDI’19/CSU, UNA, Unitas en VVSB. De competitie gaat in het weekend van 20 augustus van start.