Ook Roestvrijtaal werd verwend.
Ook Roestvrijtaal werd verwend. Foto: Ad van de Graaf

Organisatoren Uden on ice op pad om sponsoren te verrassen

UDEN | De lekkerste verrassing op een mooie zomerdag? Natuurlijk, een ijsje! De actie van Uden on ice, waarbij trouwe én (hopelijk) nieuwe sponsoren op ijs werden getrakteerd, kon dan ook op veel enthousiasme rekenen. Van donderdag 30 juni tot en met zaterdag 2 juli doorkruisten Frans Verwijst en Jean-Louis van der Veen van Uden on ice de regio met een ijswagen. 

In totaal bezocht het duo 79 bedrijven. Als echte ijsmeesters – deze keer letterlijk – voorzagen ze honderden medewerkers van een Italiaans schepijsje. “Dit zijn in de eerste plaats onze trouwe sponsoren, plus een aantal bedrijven die we graag aan ons evenement verbinden”, vertelt Frans Verwijst. “Het is een bedankje voor de positieve support in de afgelopen jaren. Maar we willen vooral laten zien dat Uden on ice springlevend is.” Jean-Louis van der Veen: “Het is geweldig hoeveel positieve reacties we de afgelopen dagen hebben ontvangen. Iedereen heeft de smaak nu te pakken, we hebben er zin in!”

Uden on ice
Ook dit jaar staat Uden on ice weer op het programma. "Het doel voor dit jaar is een onvergetelijke editie neerzetten", aldus de organisatoren. Het winterse evenement is deze keer van 16 december 2022 tot en met 8 januari 2023.
Voor meer informatie: www.udenonice.nl.