Open Dag PlanH Werkt,
Gewoon Goed en Gewoon Herstel

UDEN | PlanH Werkt, Gewoon Goed Uden & Gewoon Herstel zetten aankomende zaterdag de deuren aan de Udenseweg 4-6 open. Deze dag openen zij voor alle inwoners van gemeente Maashorst en omgeving de deuren, zodat iedereen een kijkje kan komen nemen.

Je kunt kennismaken met de mensen, dienstverlening en het participatiecentrum. "PlanH Werkt staat voor werken en meedoen", laten ze weten. "We zoeken naar de beste manieren om de zelfredzaamheid van al onze deelnemers te bevorderen."

Informatiemarkt
Op de binnenplaats is er een informatiemarkt met kraampjes waar je terecht kan met vragen over wmo-begeleiding, re-integratie, dagbesteding en herstel. Er is deze dag een kilo sale waar je tweedehandskleding voor 2,50 euro per kilo kunt kopen. Ook zijn er deze dag verschillende LEGO workshops voor jong en oud die in samenwerking met Bricks Aholic gegeven worden. Deelname hieraan is gratis.

Parkeren
De deuren zijn geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. Er is koffie, thee of een glas limonade. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het pand, maar neem bij voorkeur de fiets.