Rabo ClubSupport Kinderboerderij Uden

UDEN | Met de jaarlijkse Rabo ClubSupport biedt Rabobank Uden Veghel kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs, stichtingen en verenigingen uit de regio. Als coöperatieve bank geeft zij een deel van haar winst aan verenigingen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Ook dit jaar doet Kinderboerderij Uden hier aan mee. Met de opbrengst wil zij het meubilair op het terras voor de serre en in de speeltuin vervangen en uitbreiden. De stemperiode loopt van 5 tot 27 september.

door Peter Noy

Alle leden van de Rabobank ontvangen een persoonlijk bericht waarmee drie stemmen kunnen worden uitgebracht op drie verschillende deelnemende verenigingen of stichtingen. “We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk stemmen”, vertelt Peter van Orsouw, voorzitter van de Kinderboerderij Uden. Dit jaar heeft de Kinderboerderij haar krachten gebundeld met Het Klavier aan de Orgellaan in Uden. Het Klavier is een woongemeenschap, ontstaan uit een ouderinitiatief, voor veertien (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. “Graag nodigen we iedereen uit om op de Kinderboerderij Uden en Het Klavier te stemmen. Wij vinden het een fantastisch initiatief van de Rabobank. En het is voor ons ieder jaar weer een geweldige opsteker”, aldus een enthousiaste Peter van Orsouw.

Gerealiseerde projecten
De afgelopen jaren heeft Kinderboerderij Uden met de opbrengst van deze campagne diverse projecten gerealiseerd waaronder modernisering voerhok, aanpassing caviahok, meubilair voor de serre, nieuw hekwerk, winter- & regenkleding voor de vrijwilligers, beregeningsinstallatie en medefinanciering ten behoeve van de nieuwe volières. In oktober wordt bekend gemaakt welke clubs in het zonnetje worden gezet en welk bedrag iedere club krijgt. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de Kinderboerderij Uden, telefoon 0413-250047, per e-mail: info@kbuden.nl of kijk op website: www.kbuden.nl.