Buurtvereniging Woonerf Heufkens is jarig

UDEN | Buurtvereniging Heufkens viert dit jaar haar 40-jaar bestaan. De oorspronkelijke datum was al even geleden: 23 januari 2021. Door het coronavirus kon het al die tijd niet gevierd worden, maar er is een nieuwe datum voor een feestje: zaterdag 24 september.

De buurtvereniging pakt het dan ook groots aan en viert haar feestje op de vertrouwde omgeving van de Otterbult. Daar zal op deze dag een grote tent staan en voor de jeugdige buurtbewoners staan er diverse speeltoestellen opgesteld. "We willen ook zeker onze oud-leden en oud-bewoners weer terugzien", laat

het bestuur van de vereniging weten. De buurtvereniging werd in het voorjaar van 1981 door een aantal bewoners van de woonwijk Heufkens opgericht. Doel was om gezamenlijk te kunnen opkomen voor elkaars (woon)belangen, en om leuke en gezellige activiteiten te organiseren in de nieuwe wijk van voornamelijk jongen gezinnen.

Onthulling
Om 11.00 uur komt de Udense wethouder Harold van den Broek langs om de nieuwe buurtborden te onthullen die geplaatst gaan worden bij de ingangen van woonerf Heufkens.