Eigenaresse Maaike van Schaijk.
Eigenaresse Maaike van Schaijk. Foto: Jowin Boerboom

Leer alles over fotograferen
bij In Focus Fotografie

UDEN | Hou jij ook zo van fotograferen? En kom je eigenlijk niet verder dan de automatische instelling van je camera? In Focus Fotografie deelt kennis en jarenlange ervaring met jou. In de fotostudio aan de Burgemeester Buskensstraat 15a in Uden worden cursussen en workshops fotografie gegeven. Zowel in groepsverband als in privélessen.

"Door de 1-op-1 aanpak heb je mijn onverdeelde aandacht en alle gelegenheid om vragen te stellen", vertelt eigenaresse Maaike van Schaijk. De privé basiscursus duurt twee keer 2 uur. Je plant zelf beide lessen in op de beschikbare tijdslots. De workshop kost 149 euro inclusief cursusboek. Daarnaast wordt de basiscursus fotografie ook in groepsverband gegeven. Dan zijn er vier lessen op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.
In de groep zitten maximaal 6 tot 8 deelnemers. "We houden de groepen klein, zo is er voor iedereen voldoende aandacht." De cursus bestaat naast theorie ook uit het praktisch oefenen van de gegeven theorie.
Door de praktische insteek kun je de stof beter onthouden. De eerstvolgende ronde begint op woensdag 21 september. De groepscursus kost 159 euro inclusief cursusboek.

In Focus Fotografie
Al sinds 2009 is In Focus Fotografie hét adres voor cursussen en workshops op het gebied van fotografie. Parkeren kan gratis en altijd recht voor de deur.
Kijk op de website infocusfotografie.nl voor meer informatie en inschrijven, of bel Maaike van Schaijk op 06 24 21 81 17.