Hobbyclub organiseert hobbymarkt in Boekel

BOEKEL | Verenigingen in het St. Jangebouw aan het St. Janplein 20 in Boekel timmeren hard aan de weg om allerlei activiteiten te organiseren voor jong en oud. Zo wordt er door de Jeugdhobbyclub op zondag 30 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur een hobbymarkt gehouden aan het St. Janplein 20.

Voor deze eerste editie worden deelnemers gezocht die hun hobby willen tentoonstellen en hun producten willen verkopen. De hobbuclub streeft naar een grote diversiteit aan hobby’s. Voorbeelden van hobby's zijn hooimadam, sokken breien, kantklossen, glas in lood, houtbranden, emailleren, sieraden maken, wenskaarten maken, metaalkunst/schrootkunst, keramiek, 3D printen, muziekinstrumenten maken, origami, borduurkunst, tuinieren, planten stekken, bier brouwen, barbecueën, koken, skateboarden en hout bewerken.

Aanmelden
Beoefen je een van deze hobby's en wil je hier andere mensen ook kennis mee laten maken, meld je dan aan voor de hobbymarkt. Een kraam heeft een afmeting van 60x250 cm en is te huur voor 10 euro.
Deze opbrengst komt ten goede aan de Jeugdhobbyclub Boekel-Venhorst. Aanmelden kan door een mail te sturen naar hobbymarkt@gmx.com.
Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, met hoeveel personen je de kraam wil bemannen en welke hobby je wil laten zien.
Je kunt eventueel een aantal foto's meesturen. Voor meer informatie kun je bellen naar 0492 32 90 48. De markt is uitsluitend bedoeld voor hobbyisten.