‘Cryptocurrency en bitcoin’ bij Volksuniversiteit

OSS | Wisselende berichtgevingen, goed bedoelde adviezen, wel of niet beleggen in cryptomunten zoals Bitcoin, Ethereum of 1 van de ruim 30.000 andere cryptomunten. Cryptocurrency, een onderwerp waar veel over gesproken wordt en waar veel over te lezen is. Maar hoe zit en werkt het nu eigenlijk in de wereld van het digitale geld? 

In twee avonden neemt Bram Ceelen, oprichter en financieel directeur van Anycoin Direct, je mee in de wereld van Bitcoin en cryptocurrency. Hij geeft een uiteenzetting over hoe het is ontstaan, hoe werkt het, wat is nu het verschil tussen de talloze cryptocurrency? En waar moet je nu op letten als je zelf wil beginnen met het leren van en investeren in cryptocurrency? De organisatie Anycoin Direct is een van de oudste crypto brokers van Nederland. Een betrouwbaar online platform met inmiddels 34 verschillende coins, welke cryptocurrency toegankelijk maakt voor iedereen. Met meer dan 500.000+ gebruikers zijn ze dan ook niet meer weg te denken uit het Europese cryptolandschap. Het kopen van crypto hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Daarom hebben zij een platform ontwikkeld waarbij gebruiksvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staat. Dankzij het stapsgewijze proces kun je eenvoudig cryptocurrencies kopen, verkopen, bewaren en handelen voor een lage prijs.

Inschrijven via website
De cursus bestaat uit twee lessen van 2 uur, op woensdag 12 en 19 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in Oss. De kosten zijn 69 euro. Inschrijven en meer info op volksuniversiteitoss.nl.