Harrie en Mies van de Pas zijn na 23 jaar gestopt als vrijwilliger bij Tafeltje Dekje.
Harrie en Mies van de Pas zijn na 23 jaar gestopt als vrijwilliger bij Tafeltje Dekje. Foto: SWOGB

Maaltijdvoorziening Tafeltje Dekje

BOXMEER | In 2021 werden er 45.000 maaltijden bezorgd in de elf dorpen van de gemeente Boxmeer. 289 Personen hebben gebruik gemaakt van deze voorziening van de SWOGB. Begrijpelijk is dat er in deze doelgroep een groot (natuurlijk) verloop is. In samenwerking en in goed overleg met de werkgroep, bestaande uit zeven coördinators, werden de 110 vrijwilligers/bezorgers aangestuurd om de maaltijden op tijd op de juiste plek te bezorgen.

In het begin van het jaar hadden we te maken met winterse omstandigheden met de nodig sneeuwoverlast en bijna onbegaanbare wegen. Daarnaast hadden we nog steeds te maken met de Corona perikelen. Extra complimenten voor onze bezorgers zijn hier zeker op zijn plaats!

In 2021 zijn 45.000 maaltijden bezorgd in de kernen van Boxmeer

Afscheid
In 2021 is op gepaste wijze afscheid genomen van 17 bezorgers, hoofdzakelijk vanwege het bereiken van een passende leeftijd en een mooie staat van dienst. Gelukkig hebben we ook 25 nieuwe bezorgers mogen verwelkomen zodat de bezorging gewaarborgd blijft. Zeker het vermelden waard is dat we drie vrijwilligers hebben die al 25 jaar bezorger zijn en ook in 2022 nog gewoon doorgaan.

Jubilarissen:
25 Jaar vrijwilliger/bezorger:

Tien van Gemert Rijkevoort
Frans Duffhues Oeffelt
Johan van Oers Boxmeer

12,5 Jaar vrijwilliger/bezorger:

Co Bank en Tonny Jacobs Boxmeer

Gestopt:

Harrie en Mies van de Pas Boxmeer, na 23 jaar
Jan Hooiveld Sambeek, na 18 jaar

Op gepaste wijze is aandacht besteed aan alle jubilarissen en alle gestopte vrijwilligers/bezorgers.