Twee Concerten in Lambertuskerk Beers

BEERS | In juni presenteert Stichting Keijla de première voor concerten in de zojuist gerenoveerde, multifunctionele kerk van Beers. Op 6 juni (Tweede Pinksterdag) kan men genieten van 'Van Musical tot Bach'. Zaterdag 11 juni komt de kerk in zomerse sferen dankzij popgroep Juvia. 

'Van Musical tot Bach' wordt een concert van ruim een uur, met orgel, zang, hoorn en trompet in een mix van musical tot klassiek. Het spektakel wordt gespeeld door regionale musici: de Beerse organist Joseph Steenbrink en zijn vrouw Maria en dochter Charlotte op de zang. Daarnaast zijn er de broers Rob (Malden) en Cees Hazenberg (Oss), die samen de bas, koperblazers zang/hoorn en trompet tot hun rekening nemen. 

Een zomerse avond met popgroep Juvia 
Juvia bestaat naast 18 zangers ook uit een 12-koppige band met gitaren ,drum, bas, synthesizer en percussie. En ook deze muzikanten zingen mee. Ze maken samen hun eigen arrangementen, wat hen tot een uniek popkoor maakt. Juvia speelt een gevarieerd programma met goud van oud nummers tot popsongs van deze tijd. Al met al: heerlijke nummers om van te genieten op een mooie zomeravond.

Tickets: www.keijla.nl.