De ervaren Pierre Hermsen gaat na de zomer aan de slag als hoofdtrainer bij Toxandria. (archieffoto: Kliksport)
De ervaren Pierre Hermsen gaat na de zomer aan de slag als hoofdtrainer bij Toxandria. (archieffoto: Kliksport) Foto: Kliksport

Voetbal

Pierre Hermsen trainer Toxandria

RIJKEVOORT | Toxandria heeft met Pierre Hermsen een trainer voor het nieuwe seizoen gevonden. De onlangs naar de vijfde klasse gedegradeerde club moest op zoek naar een opvolger voor Steef Peters, omdat die vorige maand onlangs een contractverlenging aangaf toch te willen vertrekken.

Hermsen is geen onbekende in de regio. Zo had hij eerder Gassel (zes seizoenen), GVV'57 en SIOL onder zijn hoede. Aan de andere kant van de Maas werkte hij bij Krayenhoff, Ewijk, SCH en Niftrik. Afgelopen seizoen had de Groesbeker geen club. "Ondanks het slechte tijdstip om een nieuwe trainer te vinden is het toch nog snel gelukt om een goede vervanger voor Steef te vinden. Pierre Hermsen neemt het komende seizoen onze selectie onder zijn hoedeā€¯, aldus het bestuur van Toxandria.

Mutaties in het amateurvoetbal

REGIO | Afgelopen week was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in het regionale amateurvoetbal.

Op onze website www.kliknieuws.nl/sport is een uitgebreid overzicht te vinden van alle spelersmutaties, verdeeld per regio en per vereniging.