Sjors Sportief & Creatief zoekt sport- en cultuuraanbieders

MOOK EN MIDDELAAR | In het nieuwe schooljaar presenteert Sjors Sportief & Sjors Creatief het nieuwe aanbod op gebied van sport en cultuur.  Via internet en het gebruikelijke Sjorsboekje worden de mogelijkheden voor de schooljeugd gepresenteerd. Om het aanbod te actualiseren en te verruimen roept Sjors aanbieders van sport en cultuur in de gemeente Mook en Middelaar op de activiteiten aan te melden.

Door Sjors Sportief & Sjors Creatief ontdekken kinderen de diverse sportieve en culturele activiteiten binnen de gemeente. Sjors is een regelrechte ‘hit' onder de basisschooljeugd. Aanbieders kunnen hun activiteiten te promoten op de website en in het Sjorsboekje.
Sjors bestaat uit een digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en aanbieders. Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen aan het begin van het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje. Via het boekje en de website kunnen zij zich vrijblijvend inschrijven voor sporten of creatieve activiteiten. Verenigingen en organisaties kunnen tot 1 juli kennismakingsactiviteiten aanmelden via www.movemookenmiddelaar.nl. Voor informatie e-mail naar debby.poels@mookenmiddelaar.nl.