VoiceMill laat graag van zich horen

MILL | "VoiceMill zingt… en dat willen we graag laten horen," meldt het Millse popkoor trots. "Daarom nodigen we iedereen uit om te komen luisteren, uiteraard gratis. We zingen op donderdag 7 juli om 20.00 uur buiten op de trappen van Myllesweerd." 

Op het programma staan oude en nieuwe nummers uit het omvangrijke repertoire van het zanggemeenschap. Onder andere klassieke krakers als 'It’s a beautiful day', 'You’ve got a friend', 'Circle of life' en 'Stil in mij' passeren de revue. 

Onder leiding van dirigent José Lemmers en begeleid door de nieuwe pianiste Leonie de Kort, heeft VoiceMill hard gewerkt om het muzikale gezelschap weer goed op poten te zetten. 

Talent gezocht
"Heel fijn is ook dat we een aantal nieuwe leden mochten verwelkomen," vertellen de Millenaren. "We blijven op zoek naar versterking. Dus loop gewoon binnen bij onze repetitie in Myllesweerd en maak kennis. Je kunt helemaal vrijblijvend mee repeteren en ervaren of het wat voor je is!”

Uiteraard kun je ook een kijkje komen nemen bij de voorstelling op de trappen bij het bekende Millse Cultuurhuis. "Zet 7 juli op de kalender en kom naar Myllesweerd," roept het popkoor enthousiast op. "Luister en zing mee!"

Kijk voor meer info op voicemill.nl