De Kneep presenteert Coen Cuijpers als KwarTAAL-dichter

GENNEP | Hardloper, schrijver en dichter Coen Cuijpers wordt op vrijdag 1 juli in de Gennepse bibliotheek gepresenteerd als de derde KwarTAAL-dichter bij schrijverscollectief De Kneep en BiblioPlus. Hij volgt dichter Peter Verstraten uit Mill op.

De Millenaar draagt de pen over aan Cuijpers die op 31 mei 2019 vanaf de Markt in Gennep een marathonloop naar het Siciliaanse Palermo startte. In Gennep presenteerde hij ook het boek waarin hij vertelt over zijn belevenissen tijdens die tocht. Inmiddels maakt de veelzijdige avonturier ook furore als dichter, en dat bleef bij BiblioPlus en De Kneep niet onopgemerkt.  

De presentatie vindt plaats op vrijdag 1 juli om 15.00 uur in de Gennepse Bibliotheek de thuisbasis van Coen Cuijpers. Iedereen mag deze gebeurtenis bij te wonen. Daarbij kan nader kennis gemaakt worden beide kwarTAAL-dichters en hun werk. De Kneep en BiblioPlus geven ook andere poëten het podium om een of twee gedichten voor te dragen. Geïnteresseerden die hun bijdrage willen leveren kunnen een e-mail sturen naar dwars@dekneep.nl.