Muziek, hapjes en een biertje, allemaal dragen ze bij aan gezelligheid.
Muziek, hapjes en een biertje, allemaal dragen ze bij aan gezelligheid. Foto:

Voorverkoop PROEFlokaal Bierfestival Cuijk van start

CUIJK | De vierde editie van PROEFlokaal Bierfestival Cuijk vindt plaats op 28 augustus. PROEFlokaal is een festival met bieren van brouwers uit de streek, een bourgondisch hapje en een relaxte sfeer.

Na twee uitgestelde edities mag het eindelijk weer. De voorbereidingen voor PROEFlokaal Bierfestival 2022 zijn in volle gang. Dit jaar vindt het evenement voor het eerst plaats op de Markt in Cuijk. Het evenement is vrij toegankelijk en er is vermaak voor jong en oud. Naast een nieuwe locatie is ook de organisatie deels vernieuwd. De organisatie bestaande uit Guus Arts, Sander en Marieke Bosch en Ria en Arthur Baudet wordt dit jaar versterkt door Ricardo Wolfs, Harm Verbeten, Iris Arts en Stan Roeffen. Samen zorgen zij ervoor dat de vierde editie van PROEFlokaal, net zoals voorgaande edities, weer een groot succes wordt. 

Bij de vierde editie van PROEFlokaal wordt er voor het eerst gewerkt met een voorverkoop. Een ticket uit de voorverkoop kost 10 euro en geeft zekerheid voor het krijgen van een proefglas. Naast een proefglas zijn ook een consumptie en een programmaboekje inbegrepen. De voorverkoop startte op maandag 1 augustus 2022. De verkooppunten zijn: Gall & Gall Cuijk, Primera Cuijk, Restaurant Smaak en Via Cannella.

Via monumentvoorjou.nl kun je een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.