De Hans Tap Blues Band treedt zaterdag op tijdens SumMmertime in Gennep.
De Hans Tap Blues Band treedt zaterdag op tijdens SumMmertime in Gennep. Foto:

Blues in Nierstown met Hans Tap en Let's Go Banana's

GENNEP | SumMmertime is ondanks het ditmaal ingekrompen programma niet meer weg te denken in de Niersstad. Ondanks een noodgedwongen afwezigheid van twee zomers keert het openlucht festijn terug. Ook het bluesevenement bij SumMmertime op de gezellige Markt in het centrum van Gennep mag niet meer ontbreken. Zaterdag 13 augustus klinkt de bluesmuziek weer in hartje Gennep.

Voor Blues in Nierstown heeft de organisatie weer twee bekende en gerenommeerde bands vastgelegd. 

Hans Tap Band
De Hans Tap Band trad al eerder op bij SumMmertime, en ook toen bleek de Markt te klein. Vol enthousiasme speelden de musici het spreekwoordelijke dak er af. Alle reden hen nog een keer uit te nodigen.
De Hans Tap Band is oorspronkelijk ontstaan als Stevie Ray Vaughn tribute band, maar momenteel meer de blues-rock kant opgegaan met nummers van o.a. Joe Bonamassa, Popa Chubby, Gary Moore, ZZ Top.

Let's Go Banana's
Let’s Go Banana’s is een band rond zanger gitarist Rafael Hekker. Al jaren speelt de band in een circuit van cafés, feesten en festivals in binnen en buitenland. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit de beste pop rock en funk nummers uit de jaren 70 en 80 erg sfeervol gebracht.
De band is in 1995 opgericht en kent vele verschillende vormen en aantal muzikanten.

Jan Schwarte
Special Guest is Jan Schwarte. Hij wordt terecht als een groot talent beschouwd op de elektrische gitaar. Het goede contact tussen de familie Schepers uit Gennep en Jan Schwarte heeft gezorgd voor een optreden van deze talentvolle Duitse bluesman bij SumMmertime.

Blues in Nierstown vindt zaterdag tussen 14.00 en 17.30 uur plaats in niersstadje Gennep. Kijk voor meer informatie op www.summmertimegennep.com