Koor Golden Oldies uit Gennep heeft de draad weer opgepakt.
Koor Golden Oldies uit Gennep heeft de draad weer opgepakt. Foto:

Vocalgroup Golden Oldies stoomt weer vrolijk door

GENNEP | Na een periode van twee jaar noodgedwongen onderbreking door corona is Vocalgroup Goldies weer volop aan het zingen. Er staan weer grootse plannen op stapel voor de nabije en iets verdere toekomst. Allereerst de promotie van het koor. Dankzij de medewerking van filmers Theo Vos en Gerrie van der Meulen is een promotiefilmpje gemaakt.  

De promotiefilm van het koor voor 55+ is te zien op het YouTube-kanaal. Om het daadwerkelijk te bekijken volg de link https://youtu.be/RaOHxQ2-ntg.
Iedereen kan zingen. Zingen werkt positief voor geest en lichaam. Hoe actiever iemand is, des te meer wordt de seniorenleeftijd een bijzondere belevenis. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken starten in oktober een introductiecursus van enkele weken. In deze cursus komt de basis van het zingen in een koor aan de orde. Dankzij deze cursus kunnen geïnteresseerden bepalen of zingen in een koor iets voor hen is. Kosten zijn er niet aan verbonden.
Inmiddels worden diverse optredens voorbereid. Stip op de horizon is de viering van het tienjarig bestaan in 2025.
Voor info: http://vocalgroupgoldies.nl, secretaris, Janny de Wolff (E: j.dewolff@home.nl, T: 0485 - 511974) of dirigent Ernst Lamers, (06-23629187).