Oefenduel volleybalsters FAST

GENNEP | De volleybalsters van eredivisionist ARBO Rotterdam / FAST vorderen in de voorbereiding op het zevende seizoen op het hoogste plan in Nederland. Op zondag 2 oktober begint voor de ploeg de competitie met een thuiswedstrijd (in Gennep) tegen Zwolle. Zondag 25 september oefent FAST in Gennep tegen VC Neuwied uit de Duitse Bundesliga.

De sparringpartner van zondag was ook vorig seizoen te gast in Gennep, en de wederzijdse kennismaking is goed bevallen. De oefenwedstrijd van zondag is ook de enige keer dat ARBO Rotterdam / FAST in een van de beide thuisbases speelt. De ploeg van trainer Jacek Ziemba en Josha Kailola oefent verder alleen in Duitsland en Belgiƫ. In de voorbereiding treft FAST geen enkel ander team uit Nederland.

Testcase
Zondag kunnen de eigen aanhang en andere volgers het vernieuwde ARBO Rotterdam / FAST in actie zien. Het treffen met de Duitse dames is de laatste testcase voor de competitiestart op zondag 2 oktober tegen Zwolle dat enkele speelsters met verleden bij FAST  in de gelederen heeft. De gratis toegankelijke oefenwedstrijd tegen VC Neuwied begint om 13.30 uur in zaal Pica Mare