De Uitkomst is zaterdag het decor van de undercoversessie Faithless.
De Uitkomst is zaterdag het decor van de undercoversessie Faithless. Foto: Jos Gröniger

Roepaen Podium opent seizoen met sessie Faithless

VEN-ZELDERHEIDE | Van de zomervakanties resteren de foto's nog als aandenken, en het nieuwe seizoen staat voor de deur. Roepaen Podium pakt daarom zaterdag de draad weer op met de fraaie undercoversessies. Ditmaal is niet het statige kloostergebouw het decor. Organisator Tonnie Kuipers heeft de activiteiten verplaatst naar zaal De Uitkomst even verderop aan de Kleefseweg in Ven-Zelderheide. Daar klinkt zaterdag de undercoversessie van Faithless. 

Het eerste optreden na het zomerreces is er niet een om te missen. Nummers zoals We Come 1, Insomnia en God Is a DJ klinken zaterdag in De Uitkomst.  
Faithless begonin de jaren ‘90, met producer Rollo, toetsenist Sister Bliss, rapper Maxi Jazz en bassist Aubrey Nun. De vier werden bekend met hun debuutsingle Salva Mae uit1995.
De artiesten scoorden hit na hit tot 2010. Na 2011 stopte de groep helaas met produceren. In 2015 was de laatste tournee, dit in verband met het twintigjarig bestaan van de groep.
De undercoversessie is onder leiding van Arjen Koekoek. Hij is bekend van onder andere tributes to Rage Against The Machine, Nirvana en Pearl Jam. De aanvang is zaterdag 20.00 uur. Tickets via www.roepaen.com.