Tekencursus bij Diny Lamers

BOXMEER | Tekenen met je rechter hersenhelft. Deze cursus wordt gegeven in het atelier van Diny Lamers in Boxmeer. Het zijn tien lessen en de start is op dinsdag 27 september van 19.00 tot 21.30 uur, om de veertien dagen. 

Ontdek je creatieve talenten door het stimuleren van je rechter hersenhelft. Tekenen is geen speciale gave, maar kun je gewoon leren. Betty Edwards (een Amerikaanse tekendocent) ontwikkelde een speciale tekenmethode met oefeningen waardoor je op een relatief snelle en eenvoudige manier beter leert waarnemen en daardoor beter leert tekenen. Je rechterhersenhelft lijkt het leuk te vinden om met ingewikkelde vormen en lijnen bezig te zijn. Bijvoorbeeld om een tekening op kop na te tekenen. Er zijn een aantal basisprincipes van het tekenen toegevoegd, zoals verkleinen en perspectieftekenen. 

Heb je belangstelling om te schilderen, er is een plekje vrij in het Open Atelier op donderdagochtend en woensdagavond om de 14 dagen. Kijk voor info op: www.dinylamers.nl, bel of mail gerust naar 06-12131223 of info@dinylamers.nl.