Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
In de nacht van dinsdag op woensdag rond 00.30 uur is een 20-jarige man uit Vlijmen met zijn scooter de Dommel ingereden.
In de nacht van dinsdag op woensdag rond 00.30 uur is een 20-jarige man uit Vlijmen met zijn scooter de Dommel ingereden. (Foto: Bart Meesters)

Scooterrijder in Den Bosch overleden na crash in Dommel

  •   keer gelezen   112

DEN BOSCH | In de nacht van dinsdag op woensdag rond 00.30 uur is een 20-jarige man uit Vlijmen met zijn scooter de Dommel ingereden. Dat gebeurde aan de Molenberg in Den Bosch ter hoogte van het Wilhelminaplein.

Een jong koppel dat onderweg naar huis was, zag het slachtoffer op zijn scooter over de Molenberg vanuit de richting van de Vughterstraat aan komen rijden. Tot hun grote schrik reed de man rechtdoor het water van de Dommel in. Via een trap naar het water kwam de scooter met een gigantische klap in het water terecht. Nadat de twee naar de waterkant waren gerend, zagen ze de scooter nog net ondergaan. Ze hebben onmiddellijk de hulpdiensten ingeschakeld. Diverse politievoertuigen, ambulances, brandweerwagens en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Een duikteam van de brandweer heeft vervolgens het water van de Dommel afgezocht op zoek naar het slachtoffer. Na ongeveer een uur werd eerst de scooter bovengehaald en korte tijd later het slachtoffer. Alle hulp kwam voor hem te laat. Hij overleed ter plaatse. De politie heeft na het ongeval onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval en gaat vooralsnog uit van een noodlottig ongeval. De twee getuigen zijn op het bureau gehoord en voor hen wordt slachtofferhulp ingeschakeld.

Meer berichten