Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een vrijheidsberoving die gisteren (donderdag 19 mei) plaatsvond op de Vlasmeersestraat in Vught.
De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een vrijheidsberoving die gisteren (donderdag 19 mei) plaatsvond op de Vlasmeersestraat in Vught. (Foto: Bart Meesters)

Getuigen gezocht van vrijheidsberoving in Vught

  •   keer gelezen   112

REGIO | De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een vrijheidsberoving die gisteren (donderdag 19 mei) plaatsvond op de Vlasmeersestraat in Vught. Het slachtoffer werd vrijdagochtend rond 03.00 uur ongedeerd aangetroffen in Mierlo.

Donderdagavond rond 22.00 uur kreeg de politie een melding dat een 18-jarige man uit Vught zijn familie had laten weten dat hij tegen zijn zin was meegenomen in een personenauto, waarbij hij ook zou zijn bedreigd met een vuurwapen. Rond 03.00 uur zou hij uiteindelijk zijn afgezet bij een vakantiepark aan de Patrijslaan in Mierlo. Daar werd hij niet veel later aangetroffen door een toevallig passerende politiesurveillance.

Onderzoek

Uiteraard is de politie direct na de eerste melding een onderzoek gestart. Het is nog volstrekt onduidelijk wat de exacte toedracht of de aanleiding is geweest van dit incident. Ook over de route die de auto heeft afgelegd is niets bekend. In de wagen zaten naast het slachtoffer vermoedelijk drie mannen, mogelijk met een bivakmuts over het hoofd. Het enige dat bekend is over de auto zelf is dat hij zwart van kleur was.

Getuigen gezocht

De politie roept iedereen die de wagen mogelijk heeft zien rijden op om zich te melden. Uiteraard ontvangt de politie ook graag informatie als mensen het incident op de Vlasmeersestraat in Vught hebben gezien, of de auto hebben zien stoppen op de Patrijslaan in Mierlo. Dat kan telefonisch op 0900-8844. Anoniem bellen kan natuurlijk ook: 0800-7000.


Meer berichten