Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Rond de klok van twaalf uur kreeg de brandweer een melding van een brand aan de Sterrebosweg in het Bossche Broek.
Rond de klok van twaalf uur kreeg de brandweer een melding van een brand aan de Sterrebosweg in het Bossche Broek. (Foto: Bart Meesters)

Fikse brand in het Bossche Broek

  •   keer gelezen   112

DEN BOSCH | De brandweer heeft in de nacht van maandag op dinsdag de handen vol gehad aan een brand in het Bossche Broek in Den Bosch.

Rond de klok van twaalf uur kreeg de brandweer een melding van een brand aan de Sterrebosweg in het Bossche Broek. Bij aankomst bleek een enorme berg maaisel inbrand te staan. Het maaisel dat afkomstig is uit het Bossche Broek was op een centrale plek verzameld voor het opgehaald zou worden. Vermoedelijk hebben vandalen de berg in brand gestoken. De brandweer korpsen van Den Bosch en Helvoirt werden in gezet bij het bestrijden van de brand. Dit gebeurde met twee blusvoertuigen en twee waterwagens. Met een sorteerknijper die ter plaatse werd gevraagd werden de hopen uit elkaar getrokken en afgeblust. De brandweer is nog tot diep in de nacht bezig geweest met het bestrijden van de brand. Gelukkig stond de wind goed en trok de rook richting de snelweg A2. Naast de brandweer kwamen ook de politie en een medewerker van de gemeente ter plaatse.

Meer berichten