Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
In een woning aan de Wethouder Noppenlaan in Rosmalen heeft de politie woensdagavond een dode vrouw aangetroffen.
In een woning aan de Wethouder Noppenlaan in Rosmalen heeft de politie woensdagavond een dode vrouw aangetroffen. (Foto: Bart Meesters)

Politie doet verder onderzoek naar overlijden vrouw in Rosmalen

  •   keer gelezen   112

ROSMALEN | De politie doet verder onderzoek naar het overlijden van een vrouw in Rosmalen. De 68-jarige vrouw werd gisterenavond dood aangetroffen in haar woning aan de Wethouder Noppenlaan in Rosmalen. De exacte doodsoorzaak is nog altijd niet duidelijk. In het onderzoek wordt rekening gehouden met meerdere scenario’s. De 40-jarige zoon van de overleden vrouw is als verdachte aangehouden.

Het levenloze lichaam van de 68-jarige vrouw werd woensdagavond rond de klok van 23.00 uur na een melding aangetroffen in haar woning. Omdat niet meteen duidelijk was of er sprake was een natuurlijk overlijden, is de politie onmiddellijk een onderzoek gestart. Zo voerden rechercheurs van de forensische opsporing uitgebreid sporenonderzoek uit in én om de woning aan de Wethouder Noppenlaan.

De 40-jarige zoon van de overleden vrouw is dezelfde avond nog als verdachte aangehouden. Of én zo ja wat voor rol hij heeft gespeeld in het overlijden van zijn moeder, moet het onderzoek uit gaan wijzen. De politie doet verder geen mededelingen over de achtergrond van de verdachte zolang het onderzoek nog in volle gang is. Zo worden er camerabeelden bekeken en mogelijke getuigen gehoord. Ook vindt er op een later moment nader forensisch onderzoek plaats om de precieze doodsoorzaak te achterhalen.

Info of tips?

Heeft u tips, informatie of camerabeelden die de politie verder kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer berichten