Afbeelding
Foto: Pete Linforth via Pixabay

Deze activiteiten zijn afgelast vanwege corona

Algemeen 80 keer gelezen

REGIO - Vanwege de uitbraak van het coronavirus en om verdere verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen, zijn diverse activiteiten afgelast of uitgesteld. In de regio van Den Bosch gaat het in ieder geval om de volgende evenementen. 

Het jubileumconcert dat Popkoor Transparant zaterdag 21 en zondag 22 maart zou houden in ‘t Spectrum in Schijndel gaat niet door. Een nieuwe datum is er al wel: het weekend van 20 en 21 juni. Kaarten voor zaterdag 21 maart gelden voor zaterdag 20 juni, kaarten voor zondag 22 maart zijn geldend op zondag 21 juni. 

Alle kantoren en buurtinformatiecentra van Woonstichting JOOST zijn vanwege preventiemaatregelen ter verdere verspreiding van het coronavirus in elk geval tot en met 6 april gesloten.

Op 29 maart zou Trug nor Vruuger in de Kentering weer een muzikale middag houden. In verband met het coronavirus en volgens de richtlijnen van het RIVM heeft het bestuur besloten deze middag niet door te laten gaan. Voorlopig zijn alle activiteiten gestaakt.

De lezing die Vereniging Nederland-Noorwegen zondag 29 maart zou houden in Boerderij Kattenbosch te Rosmalen gaat conform de richtlijnen van de overheid betreffende de omgang met de corona niet door..

De Seniorenmiddag  ’s-Hertogenbosch Zuid van woensdag 1 april gaat niet door. 

Ook ArtsLommelen Uitvaartverzorging ziet zich genoodzaakt om de informatieve avond muziek en emoties op maandagavond 30 maart aanstaande als ook de Kleurrijke Verhalencirkel gepland op woensdag 15 april niet door te laten gaan.

Vanwege het coronavirus heeft de Azijnfabriek besloten zijn deuren te sluiten en alle evenementen tot 6 april af te lasten.

De Algemene Leden Vergadering van KBO ’s-Hertogenbosch afd. Centrum-Zuid op donderdag 18 maart in het Franciscushuis gaat niet door ten gevolge van de coronacrisis.

De organisatie van de Open Coffee Vught en omstreken heeft besloten de netwerkbijeenkomst van woensdag 18 maart aanstaande niet door te laten gaan.

’s Werelds grootste poppen, teddyberen en poppenhuizenbeurs The Big Event, dat op 21 en 22 maart zou plaatsvinden in de Brabanthallen, is geannuleerd wegens het coronavirus.

Sterrenwacht Halley blijft voorlopig voor publiek gesloten, de publieksavond op vrijdag 20 maart gaat niet door.

De muziekmiddag ‘Voor wat hoort wat’ in Orthinon gaat zondag 22 maart niet door.

Het Alzheimer Café  Regio ’t Groene Woud gaat maandag 23 maart niet door in verband met het coronavirus.

De Verkadefabriek is tot en met maandag 6 april gesloten. Zowel de theater- en filmzalen als het café-restaurant sluiten de deuren. De kassa blijft telefonisch bereikbaar, op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Alle bezoekers die kaarten hebben gekocht voor film- en theatervoorstellingen die tot en met 31 maart plaatsvinden, krijgen per mail bericht van de Verkadefabriek. Zij krijgen binnen drie weken hun geld teruggestort.

Op advies van de overheid is besloten om de kleding-, boeken- en platenmarkt en het Lenteconcert van Harmonie Kunst Adelt, beide op zaterdag 21 maart in Helvoirt, te laten vervallen.

De expositie Stedelijke Kunstenaars IV in de nieuwe kunstruimte is tot 5 april alleen op afspraak te bezoeken. 

Bach op Zaterdag in de Grote Kerk van 28 maart is vanwege het coronavirus afgelast.

Postzegeltentoonstelling De Hertogpost2020, dat van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 maart in de Brabanthallen zou zijn, is afgelast.

Café Doodgewoon in Vught, een laagdrempelige bijeenkomst voor mensen die te horen hebben gekregen ongeneeslijk ziek te zijn, gaat donderdag 19 maart niet door.

De Protestante Gemeente Berlicum-Rosmalen annuleert alle bijeenkomsten de komende dagen vanwege het coronavirus. 

Verder gaat de Wereldverteldag van de Franciscaanse Beweging op vrijdag 20 maart niet door. Fotoclub Nuland zou zaterdag 14 maart een expositie hebben in gemeenschapshuis de Meent. De fotoclub heeft besloten om die expositie tot nader orde uit te stellen.

Café Brein, het lotgenotencontact voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel gaat op donderdag 19 maart niet door.

De theatervoorstelling RAAK!!! van zondag 5 april, met Vincent Houdijk, Bart de Rijk en de Orthense Harmonie, die zou plaatsvinden in de Kentering in Rosmalen, gaat niet door. De voorstelling wordt verplaatst naar een nader bekend te maken datum. 

Dit bericht wordt geregeld geüpdatet.

Afsluitend een mededeling van de redactie. Op het moment dat de coronamaatregelen met betrekking tot evenementen werden afgekondigd, lag de Bossche Omroep klaar om gedrukt te worden. Het zou dus kunnen dat activiteiten die in de agenda van deze week staan, niet doorgaan. We raden iedereen aan om zelf te checken of een activiteit doorgang heeft. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant