Vanaf maandag 16 augustus is het voor inwoners uit onze regio mogelijk om ook zonder afspraak hun eerste prik te halen.
Vanaf maandag 16 augustus is het voor inwoners uit onze regio mogelijk om ook zonder afspraak hun eerste prik te halen.

Vanaf 16 augustus wordt vaccineren zonder afspraak mogelijk

Gezondheid 199 keer gelezen

REGIO | GGD Hart voor Brabant maakt vaccinatie nog laagdrempeliger door te starten met vaccineren zonder afspraak. 

Vanaf maandag 16 augustus is het voor inwoners uit onze regio mogelijk om ook zonder afspraak hun eerste prik te halen. Mensen die al een afspraak hebben gepland, kunnen hier geen gebruik van maken. Zij kunnen terecht op de afgesproken tijd en plaats. Prikken zonder afspraak is één van de acties die GGD Hart voor Brabant onderneemt om de vaccinatiegraad in de regio verder te verhogen.
De GGD merkt dat het maken van een afspraak een belemmering kan zijn. Waar voor sommige mensen om praktische redenen de voorgestelde tijdstippen niet uitkomen, is voor anderen het online inplannen van de afspraak een barrière. Door met een vrije inloop voor vaccinatie te werken, neemt de GGD deze drempels weg.
Vanaf maandag 16 tot en met zondag 23 augustus kun je dagelijks op alle acht priklocaties tussen 10.00 en 15.00 uur terecht voor de eerste prik. Tot en met zondag 5 september kan er op verschillende locaties tussen 10.00 en 15.00 uur zonder afspraak worden geprikt. Wil je weten op welke dag je zonder afspraak waar terecht kan. Kijk dan op www.ggdhvb.nl/corona/coronavaccinaties/coronavaccinatie-zonder-afspraak.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant