Publiek is van harte welkom tijdens oefenwedstrijden HC Den Bosch mits bezoekers zich aan de richtlijnen houden.
Publiek is van harte welkom tijdens oefenwedstrijden HC Den Bosch mits bezoekers zich aan de richtlijnen houden. Foto: HC Den Bosch

Publiek van harte welkom bij oefenpotjes HC Den Bosch

Sport 153 keer gelezen

DEN BOSCH | Wat zijn we de afgelopen periode verwend met tophockey van de bovenste plank! Met een 20e landstitel voor de dames van HC Den Bosch, play-offs voor de heren, het EK en de Olympische Spelen waar maar liefst acht speelsters van Den Bosch goud hebben behaald! 

Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. De dames en heren van FC Den Bosch spelen de komende weken een aantal oefenwedstrijden. Uiteraard mag je komen kijken, maar er zijn wel een aantal spelregels. Voor het toelaten van publiek gelden op dit moment de regels van ‘placering’ (vaste zitplaats en 1,5 meter afstand). Als de situatie dat niet mogelijk maakt, is staan op een afgebakende plek met in acht neming van 1,5 meter afstand ook mogelijk. Daarnaast is registratie en een gezondheidscheck verplicht. Dit kan via de QR code die op de club hangt of via hcdenbosch.nl/registratie. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die wel of niet gevaccineerd zijn: iedereen is welkom mits men geen klachten heeft. Kijk voor het programma op www.hcdenbosch.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant