Bericht van FC Den Bosch.
Bericht van FC Den Bosch.

FC Den Bosch neemt het maandagavond op tegen Jong PSV

Sport 164 keer gelezen

DEN BOSCH | De tweede competitiewedstrijd gaat FC Den Bosch op bezoek bij Jong PSV op De Herdgang. Op maandag 16 augustus trappen de Bosschenaren om 20.00 uur af in Eindhoven.

Voor deze wedstrijd is een autocombi van kracht. Naast Sportpark De Herdgang zijn 100 parkeerplaatsen voor supporters van FC Den Bosch gereserveerd. In totaal worden er 200 tickets beschikbaar gesteld, waarvan de helft (100) te koop zijn via de Supportersclub FC Den Bosch. De overige 100 kaarten zijn via de bekende kanalen te verkrijgen. De prijs voor een omwisselbiljet bedraagt 5 euro. Voor vertrek richting Eindhoven is het mogelijk om vanaf 18.45 jouw autocombi kaart om te wisselen bij het hoofdgebouw van Stadion De Vliert.

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via de volgende kanalen: online op https://tickets.fcdenbosch.nl, via de FC Den Bosch app, bij Supportersclub FC Den Bosch en bij de receptie Stadion De Vliert (dagelijks geopend van 13.00 tot 17.00 uur).

Testen voor toegang

Ook voor dit duel geldt dat iedere bezoeker een geldig vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur) moet kunnen laten zien. Bij aankomst op De Herdgang wordt daarop gecontroleerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant