Millie van der Heijden, de eerste Vitaloog in Den Bosch, neemt deel aan de Nationale Vitaliteitsweek 2021.
Millie van der Heijden, de eerste Vitaloog in Den Bosch, neemt deel aan de Nationale Vitaliteitsweek 2021. Foto:

Nationale Vitaliteitsweek: van #COVID naar #GOFIT

Gezondheid 164 keer gelezen

DEN BOSCH | Van 20 tot en met 26 september vindt alweer de 7e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats! Het doel is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit.

Met het thema #GOFIT draait het om Groei & Ontwikkeling en FIT zijn. Fit dus in de algemene zin van het woord: fysiek- en mentaal fit maar ook ‘fit for the job’ en ‘fit for the future’ ofwel één en al bewustwording hoe je aan je eigen vitaliteit kunt werken. In de week van vitaliteit kan je ontdekken wat het beste voor jou en jullie organisatie werkt.

Eerste Vitaloog in Den Bosch

Millie van der Heijden– de eerste Vitaloog in Den Bosch – vertelt: “In 2028 is het de bedoeling dat 82% van werkend Nederland vitaal en verbonden is! Het doel van de Nationale Vitaliteitweek is dat we werkend Nederland fit & vitaal het laatste kwartaal van 2021 uit willen laten gaan. Je wordt geïnspireerd hoe je zelf je eigen vitaliteit en de vitaliteit van de organisatie kunt verbeteren en behouden.”

Spieren voor Spieren

De Nationale Vitaliteitsweek is verbonden aan een goed doel, dit jaar is dat wederom Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren heeft als missie: “alle spierziekten voor kinderen verslaan!”. Alle opbrengsten uit de Nationale Vitaliteitsweek 2021 gaan naar “Spieren voor spieren. Het programma is te vinden op de website www.nationalevitaliteitsweek.nl. Voor een kleine vergoeding, waarvan de opbrengsten volledig naar Spieren voor Spieren gaat, kun je interessante webinars volgen.

Platform

Naast dit programma biedt de Nationale Vitaliteitsweek ook een platform waarop je de activiteiten van jouw organisatie kunt plaatsen. Doel hiervan is om alle bedrijven & organisaties in Nederland te inspireren en te laten zien waar we met z’n allen mee bezig zijn en hoe we werkend Nederland vitaliseren en verbinden. Op de website www.nationalevitaliteitsweek.nl/kalender/ staan alle tot nu toe aangemelde activiteiten vermeld. Wie zelf een evenement of activiteit organiseert, kan dit daar ook kosteloos aanmelden. Zo inspireren de deelnemers elkaar!

Werkgevers

Als werkgever kun je ervoor kiezen om fan of ambassadeur te worden van de Nationale Vitaliteitsweek. Hiermee laat je als werkgever zien dat je actief bezig bent om een vitaal bedrijf te worden en te blijven! Kijk snel op de website www.nationalevitaliteitsweek.nl/mee-doen voor de mogelijkheden of stuur een mail naar info@nationalevitaliteitsweek.nl. De Nationale Vitaliteitsweek is een initiatief van NGvV en Vitalogisch.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant