Nu de massavaccinatie voor het grootste gedeelte achter de rug is, sluit de GGD Hart voor Brabant de komende tijd een aantal van zijn vaccinatielocaties.
Nu de massavaccinatie voor het grootste gedeelte achter de rug is, sluit de GGD Hart voor Brabant de komende tijd een aantal van zijn vaccinatielocaties.

GGD sluit komende maand zes vaccinatielocaties

Gezondheid 134 keer gelezen

REGIO | Boxmeer gaat als eerste vaccinatielocatie van de GGD Hart voor Brabant sluiten. Donderdag 26 augustus is de laatste dag dat mensen met en zonder afspraak zich in Boxmeer kunnen laten vaccineren. De komende maand sluiten ook de vaccinatielocaties in ’s-Hertogenbosch, Berghem, Uden, Boxtel en Tilburg. Waalwijk en Veghel blijven de komende maanden open.

Nu de massavaccinatie voor het grootste gedeelte achter de rug is, sluit de GGD Hart voor Brabant de komende tijd een aantal van zijn vaccinatielocaties. Boxmeer sluit als eerste haar deuren. Halverwege maart dit jaar ging de vaccinatielocatie in sportcentrum ’t Hoogkoor open. Er waren acht vaccinatielijnen waardoor het 900 prikken per dag gezet konden worden. Tot nu toe zijn er in Boxmeer 108.200 vaccinaties gezet. Boxmeer biedt de laatste dag ook de mogelijkheid om zonder afspraak binnen te lopen voor een eerste prik zonder afspraak. Dat kan tussen 10.00 en 15.00 uur. 

Laatste vaccinatiedag in Den Bosch

’s Hertogenbosch heeft 31 augustus de laatste vaccinatiedag, Berghem op 8 september, Uden op 17 september, Boxtel op 24 september en Tilburg op 28 september. Op alle vaccinatielocaties zijn in de maand september open inloopdagen voor vaccineren zonder afspraak. Data, tijden en locaties zijn te vinden op de website van de GGD: ggdhvb.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant