De Zomerschool voor de inwoners van Den Bosch zit er helaas alweer op. Foto's van de activiteiten vind je op www.ouderensamen.nl.
De Zomerschool voor de inwoners van Den Bosch zit er helaas alweer op. Foto's van de activiteiten vind je op www.ouderensamen.nl.

Het is weer voorbij, die mooie Zomerschool in Den Bosch...

Verenigingen 142 keer gelezen

DEN BOSCH | Lang was het onzeker of de Zomerschool dit jaar wel door kon gaan. Vandaar dat er in maart een coronaproof-programma werd gemaakt voor kleine groepen deelnemers. 

Half mei kwam de flyer van de Zomerschool uit en het programma werd gepubliceerd op de website van ABZ en Ouderen Samen. Binnen een week waren de meeste activiteiten uitverkocht. Mensen waren er echt aan toe om elkaar weer te ontmoeten en samen leuke dingen te doen. Maar eindelijk, daar was ie dan, de Zomerschool 2021. Op de dag dat de zomer begon, startte ook de Zomerschool met midzomerverhalen in het Reeburgpark.

Enthousiasme

Ruim 550 mensen schreven zich in voor 45 activiteiten. Voor de iets oudere doelgroep werden, dankzij gulle subsidies, nog drie extra activiteiten georganiseerd. Het is vooral het enthousiasme en de gezelligheid van de deelnemers waarvoor alle medewerkers van de Zomerschool zich ieder jaar weer inzetten. En wat is er ook dit jaar weer genoten door alle deelnemers. Mensen reageerden enthousiast op de sfeer, de mooie muziekbijeenkomsten, de sportieve wandelingen en fietstochten en niet te vergeten de gezellige afsluiting. Maar voor je het weet is heel die Zomerschool alweer voorbij. Gelukkig hebben we de foto’s nog! Die vind je online op www.ouderensamen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant