De voorstelling 'Komt dat Zien!' van illusionist Lars van Tuijl uit Den Bosch is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Een ideaal uitje om de zomervakantie mee af te sluiten.
De voorstelling 'Komt dat Zien!' van illusionist Lars van Tuijl uit Den Bosch is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Een ideaal uitje om de zomervakantie mee af te sluiten.

Bossche Illusionist viert 12,5-jarig jubileum

Human Interest 144 keer gelezen

DEN BOSCH | Professioneel staat Lars van Tuijl (31) nu ruim 12,5 jaar op de bühne, maar de Bossche illusionist is al sinds zijn zesde met goochelen bezig. De eerste trucs leerde hij van zijn vader, die in zijn eigen jeugd het goochelen als hobby erop nahield.

Sinds 2008 treedt Lars veelvuldig op. Daarom startte hij datzelfde jaar als zzp’er. Lars deed veel naamsbekendheid op onder vakbroeders als lid van het illusionistentrio Lars, Luc en Angelique. Samen wonnen ze onder andere twee keer zilver op de Nederlandse Kampioenschappen Illusionisme in 2010 en 2011. 

Avondvullende theatershow

De afgelopen jaren heeft Lars voornamelijk gewerkt aan het realiseren van zijn eigen avondvullende theatershow waarmee hij het land wil doorreizen. Afgelopen theaterseizoen leek het eindelijk zover, maar helaas zal deze tournee door het coronavirus nog even moeten wachten. Om het nieuwe theaterseizoen feestelijk af te trappen viert Lars met de betoverende en vrolijke familieshow ‘Komt dat Zien!’ zijn 12,5-jarig jubileum als artiest en neemt hij jong en oud mee op een magische reis boordevol hoogtepunten uit zijn rijke carrière. Ook passeert een aantal gloednieuwe, niet eerder opgevoerde trucs de revue.

Praktische informatie

De jubileumshow van Lars is de allereerste voorstelling van seizoen 2021-2022 die dit jaar in het Beneluxtheater te zien is. En wel op zondag 5 september om 14.00 uur. Meer info en kaartverkoop: https://www.beneluxtheater.nl/agenda/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant