El Lenssen staat op zaterdag 9 oktober op het podium in de Toonzaal van Willem Twee met de voorstelling 'Een kus van het Universum'.
El Lenssen staat op zaterdag 9 oktober op het podium in de Toonzaal van Willem Twee met de voorstelling 'Een kus van het Universum'. Foto: Boy van Elten

Solo-voorstelling El Lenssen: ‘Een kus van het Universum’

Kunst en cultuur 187 keer gelezen

DEN BOSCH | Levensbezieler en inspirator El Lenssen mocht vanuit haar praktijk in Rosmalen duizenden mensen enthousiasmeren en inspireren richting te geven aan hun leven. Nu heeft ze een nieuw platform: het toneel!

El helpt mensen hun leven te herpakken en is de levenskunst eigen onze metafysische realiteit concreet en toetsbaar te maken. Mensen uit heel Nederland vinden de weg naar haar praktijk. Haar creativiteit, muzikaliteit, gave van het woord, humor en levensplezier komen in haar levenswerk op pure wijze bij elkaar en vinden nu een nieuw platform als El op zaterdag 9 oktober voor het eerst het podium opgaat met de voorstelling ‘Een kus van het Universum’ in de Toonzaal van Willem Twee in Den Bosch. 

Lichtvoetige voorstelling

De voorstelling verhaalt over het leven en de magische kant ervan. Humoristisch, diepzinnig, verstillend en ‘wakker alert’ reis je mee op de lyriek van haar bijzondere levensverhaal. Met anekdotes, korte liedmomenten en persoonlijke verhalen wordt het een lichtvoetige voorstelling over bevrijding en verwondering. ‘Een kus van het Universum’ laat je verwonderd achter met de wetenschap: er is meer!

Kijk voor meer info en kaartverkoop op www.willem-twee.nl en/of www.tempeltje.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant