Van ontroerende theatervoorstellingen tot swingende coverbands, het publiek trof van alles wat tijdens de tweede editie van Struinen in de Tuinen in Den Bosch. (Foto: Sabine van Nistelrooij)
Van ontroerende theatervoorstellingen tot swingende coverbands, het publiek trof van alles wat tijdens de tweede editie van Struinen in de Tuinen in Den Bosch. (Foto: Sabine van Nistelrooij) Foto: Sabine van Nistelrooij

Tweede editie Struinen in de Tuinen geslaagd

Kunst en cultuur 160 keer gelezen

DEN BOSCH | Zondag vond de tweede editie van Struinen in de Tuinen plaats. In heel Den Bosch waren tuinen gevuld met lokale artiesten die maar liefst 62 optredens verzorgden.

Uit de enthousiaste reacties van bezoekers en deelnemers heeft de organisatie geconcludeerd dat de tweede editie, na een deels afgelaste editie in 2020, een overweldigend succes was! Alle wijken van Den Bosch stonden in het teken van Struinen in de Tuinen. Van ontroerende theatervoorstellingen tot swingende coverbands, het publiek trof van alles wat. Programmamaker Imke Goedhart: “De tuineigenaren, acts en bezoekers waren allemaal enthousiast en betrokken, dat is heel mooi om te zien. Het prachtige weer heeft natuurlijk ook bijgedragen aan een geslaagde editie.”
Elke act trad gedurende de dag drie keer op. Voor de bezoekers was het mogelijk om van het ene optreden naar het andere te lopen of te fietsen. Dit zorgde niet alleen voor een gevarieerde en artistieke dag, maar ook voor bijzondere ontmoetingen met niemand minder dan... je eigen buren.

Datum 2022 is al bekend

Gluren bij de Buren en Struinen in de Tuinen vonden voor het eerst tegelijk in 33 gemeenten plaats. De datum voor de 2022-edities is alvast geprikt met op zondag 13 februari Gluren bij de Buren en op zondag 3 juli Struinen in de Tuinen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant