Koop lokaal, en ontdek hoe lekker, bijzonder en vers de producten van Buurderij Den Bosch zijn!
Koop lokaal, en ontdek hoe lekker, bijzonder en vers de producten van Buurderij Den Bosch zijn! Foto: Buurderij Den Bosch

Kom naar Proef de Buurderij en ontmoet de boeren

Landbouw / Visserij 225 keer gelezen

DEN BOSCH | Bij een Buurderij koop je direct in bij de lokale ondernemer, zonder tussenhandel, waardoor de boer een eerlijke prijs krijgt en jij hele verse en gezonde producten. Dit kan wekelijks. Bestellen en betalen doe je online. In Den Bosch kan je je boodschappen dan op de woensdag ophalen bij Plein Oost aan de Van Broekhovenlaan 4a.

Wil je weten of waterbuffels ook kunnen zwemmen, of de tuinders ook zoveel last hebben van slakken, hoe het voedsel van de toekomst proeft, wat je nu nog in de moestuin kunt zaaien, wat het verschil tussen zuurdesem of gistbrood is, waar paddenstoelen op gekweekt worden, of hoe je een vegan cheescake maakt? Kom dan naar Proef de Buurderij. Op woensdag 15 september van 16.30 tot 18.30 uur ben je welkom om kennis te maken met de vele boeren en ambachtelijk producenten die de Bossche Buurderij rijk is. Je kunt hun aanbod te bekijken en proeven en ze al je vragen voorleggen! Proef de Buurderij wordt om de drie maanden georganiseerd. De boeren die aanwezig zijn bieden hun producten dan ook direct te koop aan. 

Korting op eerste bestelling

Wil je nu al kijken naar het uitgebreide aanbod? Surf dan naar buurderijdenbosch.nl en plaats je bestelling. Doe je dat voor het eerst? Dan krijg je 5 euro korting (kortingscode DENBOSCH1).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant