Clubkampioenschappen Redding Brigade Rosmalen Ocean 2021.

Clubkampioenschappen Ocean Redding Brigade Rosmalen

Sport 242 keer gelezen

ROSMALEN | Afgelopen zondag stond voor de wedstrijdploeg van Redding Brigade Rosmalen in het teken van de clubkampioenschappen Ocean. Na een succesvol NK van de aspiranten EDC op 4 september deden de lifesavers het deze dag nog eens dunnetjes over. Nu ook samen met de junioren A, B en de Masters.

Tijdens de clubkampioenschappen streden de lifesavers in hun eigen klassement voor de titel clubkampioen Ocean 2021. Beginnend op het strand met de beachsprint en beachflags, daarna het water op voor de boardrace. Voor de pauze werd het onderdeel de run-swim-run afgerond.

Laatste onderdeel

De sporters werden tijdens de pauze verrast met een lekker broodje kroket/frikadel gesponsord door ‘t Vosje. Na de pauze stond alweer het laatste onderdeel op het programma. In wedstrijdtermen ‘de Ocean(wo)men’, maar in dit geval ‘de Groote Wielenplas man/vrouw’. Om de volgorde van de race te bepalen werd er geloot. Rennen, boarden, rennen, zwemmen en nog eens rennen was dit keer de volgorde die de sporters in één ruk door achterelkaar moesten voltooien. De afstanden van de af te leggen parcoursen werden aangepast aan de leeftijd van de zwemmers.

Uitslagen

E aspiranten jongens: 1e plaats Lucas van Engelen.
D aspiranten jongens: 1e plaats Bram Hirink, 2e plaats Loek van Iersel, 3e plaats Samuel Robertson.
D aspiranten meisjes: 1e plaats Renske van Gulik.
C aspiranten jongens: 1e plaats Ralf de Jager, 2e plaats Lars Lemmens.
C aspiranten meisjes: 1e plaats Maaike Hirink, 2e plaats Malaika van Helvoort, 3e plaats Marijn van der Liet.
B junioren heren: 1e plaats: Daniël Scholten, 2e plaats Teun de Jager, 3e plaats Yvar van Helvoort.
B junioren dames: 1e plaats Sam Geurts van Kessel, 2e plaats Irina van Helvoort, 3e plaats Caroline de Kok.
M masters dames: 1e plaats Marlies Bongers.