OJC Rosmalen is zaterdagavond gastheer van UDI'19.
OJC Rosmalen is zaterdagavond gastheer van UDI'19. Foto: OJC Rosmalen

UDI’19 al op zaterdag naar OJC, vrije val dreigt voor Udenaren

Voetbal 749 keer gelezen

ROSMALEN | UDI’19/CSU speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen. Een lastige kluif voor de Udenaren, die een heuse vormdip te pakken hebben en moeten vrezen de komende weken niet flink af te glijden op de ranglijst.

Na OJC, dat elf doelpunten maakte in de afgelopen twee wedstrijden, volgen immers wedstrijden tegen Silvolde, Halsteren en Baronie. Dat betekent dus dat UDI’19 de volledige top-4 treft in de komende weken. Na een goede start aan het seizoen is de formatie van trainer Lodewijk de Kruif zelf alweer drie duels op rij zonder winst.

Underdog
UDI’19 gaat gezien de huidige vorm als underdog naar het prachtige Sportpark De Groote Wielen. OJC won tot op heden drie van haar vier wedstrijden (alleen het ongenaakbare Baronie was met 3-1 te sterk) en scoorde al veertien keer. UDI kan de borst dus natmaken. Positief aan Udense zijde is dat de eigen jeugdspelers Simon Cuppen en Marnix Romviel minuten aan het maken zijn. Lars van Geelkerken, die tegen Orion (2-4 verlies) ontbrak vanwege een blessure, keert waarschijnlijk terug bij de Tricolores.
OJC Rosmalen-UDI’19/CSU is zaterdag 2 oktober om 19.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Marijn Pijnenburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant