De Rocky Horror Show is de meest krankzinnige rock-musical waarbij alles weer een keer mag. Op zondag 17 oktober komt de Rocky Horror Show naar Den Bosch. (Foto: Roy Beusker Fotografie)
De Rocky Horror Show is de meest krankzinnige rock-musical waarbij alles weer een keer mag. Op zondag 17 oktober komt de Rocky Horror Show naar Den Bosch. (Foto: Roy Beusker Fotografie) Foto: Roy Beusker Fotografie

Stilzitten is geen optie tijdens de Rocky Horror Show in HAL8

Kunst en cultuur 133 keer gelezen

DEN BOSCH | De Rocky Horror Show is een eerbetoon aan de klassieke B-sciencefictionfilms en horror-genres vol libido-testen met onweerstaanbare rockmuziek. 

In de loop der jaren is de Rocky Horror Show uitgegroeid tot een wereldwijde must-see. De musical is dit jaar te zien in Nederland met een glansrol voor Sven Ratzke en komt op zondag 17 oktober naar Den Bosch.

Première

Op 29 juli 2021 was de première van Rocky Horror Show met in de hoofdrollen Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters en Erik Brey. Een groot succes, want de reacties waren lovend en het regende sterren en complimenten. Van “Heerlijke Rocky Horror extravaganza dwingt toeschouwer tot volle overgave” van het AD en “Rocky Horror Show is een kleurrijke cultmusical” van de Volkskrant. De Rocky Horror Show kent een traditie van interactie en spektakel. En dat is precies wat het publiek ook mag verwachten van de uitvoering in Den Bosch. Alles mag weer; stilzitten is geen optie!

Praktische informatie

De Rocky Horror Show is te zien op zondag 17 oktober in HAL8 - Brabanthallen. Kijk voor kaartverkoop en meer informatie op de website: theateraandeparade.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant