“Rolluiken hebben heel veel voordelen. Ze zijn isolerend, weren de zon, het vocht en het geluid, ze verduisteren, zijn inbraakvertragend en zorgen daarnaast voor privacy", aldus Manfred van Erp van Markant Zonwering.
“Rolluiken hebben heel veel voordelen. Ze zijn isolerend, weren de zon, het vocht en het geluid, ze verduisteren, zijn inbraakvertragend en zorgen daarnaast voor privacy", aldus Manfred van Erp van Markant Zonwering. Foto: Markant Zonwering

Markant Zonwering: de allerbeste oplossing voor iedere klant!

Zakelijk 329 keer gelezen

DEN BOSCH | Markant Zonwering is dé specialist in Den Bosch in zonwering, rolluiken, veranda’s en aanverwante productgroepen. In de sfeervolle en complete showroom aan de Orthen 40-42 in Den Bosch met uitgebreide presentaties kun je op je gemak de gehele collectie komen bekijken.

Markant zonwering heeft een ruime collectie rolluiken voor een comfortabel binnen- én buitenleven. “Rolluiken hebben heel veel voordelen. Ze zijn isolerend, weren de zon, het vocht en het geluid, ze verduisteren, zijn inbraakvertragend en zorgen daarnaast voor privacy. Kom onze ruime collectie rolluiken gewoon eens bekijken in onze ruime showroom in Den Bosch”, aldus Manfred van Erp, directeur van Markant Zonwering. In de showroom kan het team van Markant je ook optimaal adviseren en wordt er samen met de klant naar de beste oplossing gezocht. Indien gewenst komt Markant Zonwering ook bij je thuis de situatie bekijken.

Actie met Verano rolluiken

Op dit moment heeft Markant Zonwering een zeer aantrekkelijke actie lopen. Op iedere rolluik met solarmotor van het topmerk Verano ontvang je maar liefst 30 euro korting! Deze aanbieding is geldig tot en met 17 oktober 2021. Zou jij ook graag dat uur langer in je bed willen blijven liggen in het weekend? Extra energie verzamelen zonder dat je vroeg gewekt wordt door het invallende dag- en/of zonlicht. Dat de kinderen dan ook wat langer slapen, is natuurlijk mooi meegenomen! Zie jij het ook wel zitten, iedere zondagochtend net wat later en helemaal uitgerust van start gaan met een uitgebreid ontbijt op bed? Solaro wil dat het gaat om jou. Dat jij thuis, zowel binnen als buiten, elk moment van de dag kunt genieten! Een fijne leefomgeving geeft je het ultieme gevoel van thuiskomen. Met de rolluiken van Verano maak je van jouw huis zelf een veilig en comfortabel thuis en ben je compleet in controle over jouw leefomgeving. Make this your moment!

Zonweringen, veranda’s en horren

Markant Zonwering heeft overigens veel meer te bieden dan enkel en alleen een uitgebreid assortiment rolluiken van uiteenlopende merken en in verschillende prijsklassen. Want daar waar enkele jaren geleden iedereen nog rolluiken voor de ramen plaatste, zie je nu dat steeds meer mensen bewust investeren in het buitenleven. Lekker lang buiten zitten op de veranda bijvoorbeeld, mooie horren voor de deuren en niet te vergeten goede bescherming tegen de zon. Markant Zonwering heeft ook binnen deze productgroepen hele mooie en op maat gemaakte oplossingen in de aanbieding en geeft daarnaast natuurlijk ook graag een goed, eerlijk en persoonlijk advies. Want de keuze voor de juiste zonwering kan in de praktijk vrij complex zijn. Een efficiënte zonwering zorgt er bovendien ook vaak voor dat je niet of minder hoeft te investeren in de koeling van je woning of bedrijfsgebouw.

Praktische informatie

Bel voor meer informatie met Markant Zonwering op telefoonnummer 073-6419734, of stuur een e-mail naar info@markantzonwering.nl. Het team zal je vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Gewoon binnenlopen in de sfeervolle en complete showroom aan de Orthen 40-42 in Den Bosch kan natuurlijk ook. Kijk voor openingstijden en aanvullende informatie op de website:
www.markantzonwering.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant