Frank Rijkaard nam bij zijn bezoek aan Den Bosch alle tijd voor zijn jeugdige fans. (Foto: Henk van Esch)
Frank Rijkaard nam bij zijn bezoek aan Den Bosch alle tijd voor zijn jeugdige fans. (Foto: Henk van Esch) Foto: Henk van Esch

Frank Rijkaard deelt handtekeningen uit in Den Bosch

Sport 185 keer gelezen

DEN BOSCH | Oud-voetballer en (bonds)coach Frank Rijkaard verrichte op woensdagmiddag 22 september de opening van een drukbezochte open middag bij het Cruyff-court aan de Kooikersweg in Den Bosch.

Het is al enkele jaren relatief stil rondom de persoon Frank Rijkaard. De 73-voudig international heeft er bewust voor gekozen om wat meer afstand te nemen van de voetballerij. Al is dat niet ten koste gegaan van zijn populariteit. Zo bleek op woensdag 22 september eens te meer bij het Cruyff-court aan de Kooikersweg in Den Bosch waar tientallen jongeren zich hadden verzameld om een glimp op te vangen van deze levende legende. De oud-voetballer van onder andere Ajax en AC Milaan nam deze middag uitgebreid de tijd om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan met zijn jeugdige fans in Den Bosch. Ook verzorgde hij een warming-up voor alle deelnemers. 

Cruyff Foundation

Frank Rijkaard was in Den Bosch aanwezig als ambassadeur van de Cruyff Foundation. Deze organisatie presenteerde op woensdag 22 september op een twintigtal Cruyff-courts in heel Nederland activiteiten. Voor meer informatie: www.cruyff-foundation.org.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant