Aanstaande zondag is er opnieuw een wandeling voor mensen met een verstandelijke beperking. Vertrek om 11.00 uur bij Cello in Rosmalen.
Aanstaande zondag is er opnieuw een wandeling voor mensen met een verstandelijke beperking. Vertrek om 11.00 uur bij Cello in Rosmalen.

Wandelevent voor mensen met een verstandelijke beperking

Gezondheid 221 keer gelezen

ROSMALEN | Meer bewegen is voor iedereen belangrijk, maar zeker voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarom presenteren Super-G, Cello Zorg en HUB Noord Brabant op zondag 3 oktober opnieuw een gratis wandelevent. Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen!

Wandelen is een laagdrempelige activiteit waar echt iedereen - eventueel samen met vrienden, ouders, broer, zus of begeleiders - aan mee kan doen. De organisatie van dit wandelevenement gaat er wel van uit dat alle deelnemers samen met een begeleider deelnemen. Er is opnieuw een parcours voor wandelaars en rolstoelers. De route is drie of vijf kilometer lang. Onderweg is er voldoende tijd en ruimte om uit te rusten en wat te eten of te drinken. Speciaal voor rolstoelers is er ook een route van één kilometer.

Deelname is gratis

Aan de vorige wandeling - in juli van dit jaar - namen ruim honderd wandelaars deel. Daaronder ook de mascotte van het wandelevent: Super Go Go. De deelnemers verzamelen op zondag 3 oktober om 11.00 uur bij Cello-zorg aan de Waterleidingstraat 2 in Rosmalen. Deelname is gratis. Aanmelden kan via evenementen@super-g.nl. Ook dit keer is er weer een verrassende afsluiting met prijsuitreiking.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant