‘De Grote Red je Reet Show’ is een dolle strijd voor iedereen vanaf 6 jaar. (Foto: Jaap Scheeren)
‘De Grote Red je Reet Show’ is een dolle strijd voor iedereen vanaf 6 jaar. (Foto: Jaap Scheeren) Foto: Jaap Scheeren

Tip van de programmeur: ‘De Grote Red je Reet Show’

Kunst en cultuur 153 keer gelezen

DEN BOSCH | Het theaterseizoen is van gestart en de theaterdeuren staan weer wagenwijd open. Ook dit jaar zijn er weer voorstellingen die je gezien moet hebben. Iedere week geven de programmeurs een tip voor het theater. Deze week de jeugdvoorstelling ‘De Grote Red je Reet Show’ (6+) waarin vijf jongens een dolle wedstrijd met elkaar aangaan. Een zenuwslopende race waarbij alleen de allerbeste kan winnen!

Vraag: zijn jongens echt wel zo stoer als ze eruit zien? Het zijn doeners, geen praters en absoluut geen huilers. Een echte jongen redt altijd zijn eigen reet, wat er ook gebeurt. ‘De Grote Red je Reet Show’ is een combinatie van X-factor, Holland’s Got Talent, Expeditie Robinson en Jackass voor iedereen vanaf 6 jaar. Een show vol stoer gedoe over zeer gevoelige zaken. Alles wat logisch lijkt, is dat eigenlijk niet. Lachen mag om ernstige dingen, huilen om onbelangrijke ook. Heel even doen we alsof alles de normaalste zaak van de wereld is. Maar is dat eigenlijk wel zo? Ontdek het in deze reality spelshow, maar dan live en recht voor je neus.

Praktische informatie

‘De Grote Red je Reet Show’ zie je op maandagmiddag 25 oktober in HAL8 – Brabanthallen in Den Bosch. Leeftijd: vanaf 6 jaar. Kijk voor kaartverkoop en aanvullende informatie op de website: 
www.theateraandeparade.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant