Tijdens de 'Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen' in de Brabanthallen zijn er tal van gezellige workshops waar je aan deel kunt nemen.
Tijdens de 'Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen' in de Brabanthallen zijn er tal van gezellige workshops waar je aan deel kunt nemen.

De ‘Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen’ zijn terug!

Human Interest 161 keer gelezen

DEN BOSCH | Na anderhalf jaar afwezigheid zijn de ‘Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen’ weer terug in Den Bosch. En wel van donderdag 7 tot en met zaterdag 9 oktober in de Brabanthallen.

Na twee keer te zijn verplaatst vanwege alle beperkende maatregelen in verband met corona, kunnen alle creatievelingen met onder andere de hobby kaartenmaken of scrappen eindelijk weer naar hun favoriete evenement. Er is niets leuker dan uren struinen langs alle kramen met heel veel nieuwe materialen en producten en daardoor op de hoogte te blijven van de laatste creatieve trends. Daarnaast zijn er tal van gezellige workshops waar bezoekers aan deel kunnen nemen. 

De organisatie merkt al goed dat er al 18 maanden geen evenement is geweest, want de online kaartverkoop loopt al veel beter dan normaal. Dit ondanks dat bezoekers gevaccineerd moeten zijn of een negatieve toegangstest moeten kunnen laten zien. 

De ‘Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen’ zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 8 euro. kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar via de website: www.knotsgekkekaartendagen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant