Broer en zus Mork en Mindy (foto) zoeken een fijn thuis. Bij voorkeur samen, maar noodzakelijk is dat niet.
Broer en zus Mork en Mindy (foto) zoeken een fijn thuis. Bij voorkeur samen, maar noodzakelijk is dat niet. Foto: Dierentehuis Den Bosch

Baasje gezocht voor broer en zus Mork en Mindy

Ingezonden 182 keer gelezen

DEN BOSCH | Mork en Mindy (foto) zijn broer en zus. Ze zijn bijna 6 maanden oud en zitten al vanaf begin augustus in het Dierentehuis in Den Bosch. 

Aan vreemden hebben Mork en Mindy in het begin echt moeten wennen, maar het gaat tegenwoordig al een stuk beter. Mindy komt bijvoorbeeld al naar je toe om geaaid te worden, Mork houdt het vooralsnog nog bij het voorzichtig snuffelen aan je handen. Broer en zus houden er nog niet van om opgepakt te worden, zodra ze het in de gaten krijgen gaan ze er als de bliksem vandoor. Het zou natuurlijk leuk voor ze zijn als ze samen zouden kunnen blijven, maar noodzakelijk is dit niet. 

Fijn huisje gezocht

Op de website van Dierentehuis Den Bosch staan verschillende foto’s van beide katten: www.dierentehuisdenbosch.nl. Gunt u Mork en/of Mindy een fijn huisje en kunt u dat bieden? Neem dan telefonisch contact op met het Dierentehuis Den Bosch op 073-6412417 voor een vrijblijvende kennismaking.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant