De geplande afsluiting voor wegverkeer van brug Hedel in het weekend van 20 november vervalt.
De geplande afsluiting voor wegverkeer van brug Hedel in het weekend van 20 november vervalt. Foto: Gemeente Maasdriel

Afsluiting brug Hedel november vervalt, wel aantal dagen hinder

Verkeer en vervoer 179 keer gelezen

REGIO | De geplande afsluiting voor wegverkeer van brug Hedel in het weekend van 20 november vervalt. In plaats daarvan worden de werkzaamheden aan de brug afgerond middels een halve rijbaanafzetting. Te beginnen op vrijdag 5 en zaterdag 6 november en van maandag 8 tot en met zaterdag 13 november, buiten de spits. Dit veroorzaakt beperkte hinder voor het verkeer.

Er is bewust gekozen voor een halve rijbaanafzetting op de brug, buiten de spits. Verkeersregelaars zorgen voor de doorstroming en leiden het verkeer naar de beschikbare rijbaan. Op vrijdag 5 november tussen 09.00 en 16.00 uur wordt er gewerkt op de weg rijrichting van Hedel naar Den Bosch. Op zaterdag 6 november tussen 07.00 en 17.00 uur wordt er gewerkt op de weg rijrichting Den Bosch richting Hedel. Eén van beide fietspaden blijft tijdens deze dagen ook dicht. Fietsers kunnen over het andere fietspad, ter plaatse wordt dit aangegeven.

Van maandag 8 november tot en met uiterlijk zaterdag 13 november wordt er tussen 09.00 en 16.00 uur gewerkt aan onder andere de voegovergangen van het fietspad aan de oostkant. Dit gebeurt via een halve rijbaanafzetting en met behulp van verkeersregelaars. Fietsers worden over het andere fietspad omgeleid. De nood- en hulpdiensten en Arriva krijgen voorrang om te passeren.

Veel werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Zaterdag 13 november is een reservedag, mochten de werkzaamheden uitlopen door weersomstandigheden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant