Bij De Rooi Pannen zit je minder in de schoolbanken en ga je meer aan de slag in de praktijk.  (Foto: Erik van der Burgt/VRBLD photofilm)
Bij De Rooi Pannen zit je minder in de schoolbanken en ga je meer aan de slag in de praktijk. (Foto: Erik van der Burgt/VRBLD photofilm) Foto: Erik van der Burgt / VRBLD photofilm

Open dag bij De Rooi Pannen op zondag 7 november

Onderwijs 146 keer gelezen

REGIO | Ga je komend schooljaar naar het vmbo of mbo? Dan heb je het voor het kiezen. Maar als je op zoek bent naar een school waar je echt aan de slag gaat, dan ben je bij De Rooi Pannen in Tilburg, Eindhoven en Breda aan het goede adres. Daar is praktijkgerichtheid heel ver doorgevoerd.

Wat dit in de praktijk betekent? Je zit minder in de schoolbanken en gaat meer aan de slag in de praktijk. Bijvoorbeeld in echte hotels, winkels, restaurants, bakkerijen en evenementenbureaus van De Rooi Pannen. Daar ontvang je tijdens je opleiding al echte gasten en rond je projecten af voor echte klanten. Daar komt bij dat op De Rooi Pannen iedere afdeling als het ware een kleine school is waar iedereen je kent. Dat zorgt voor een vertrouwde omgeving waarin je geleerd wordt het beste uit jezelf te halen. De Rooi Pannen laat je dit graag alvast ervaren tijdens de open dag op 7 november van 10.00 tot 14.00 uur. Laat weten dat je komt op derooipannen.nl/opendag.

Bij De Rooi Pannen ga je echt aan de slag

Bij De Rooi Pannen volg je opleidingen op het gebied van handel en ondernemen, horeca, marketing en evenementen, marketing, sales en hospitality, toerisme en recreatie en vormgeving. Maak nader kennis met de verschillende afdelingen of vmbo’s op derooipannen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant